Nou èxit de la Fira

Nou èxit de la Fira del Pa i la Xocolata de Sant Gregori.

El passat diumenge 15 de novembre Sant Gregori es va convertir en el municipi més dolç de la demarcació de Girona amb la celebració de la 9a edició de la Fira del Pa i la Xocolata, promoguda per l’Associació de comerciants i l’Ajuntament de Sant Gregori, i amb el suport de les entitats del municipi, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Un any més, el bon temps va ser clau per a una afluència de públic que es va mantenir al llarg de tota la jornada i que va superar els 5.000 assistents. Tots els actes de la Fira del pa i la xocolata es van poder desenvolupar d’acord a la programació prevista. Per una banda, les activitats fixes de cada edició, amb la concentració de cotxes clàssics, motos històriques i tractors antics, així com també la trobada de puntaries i els col·leccionistes de plaques de cava. Durant tot el dia es van celebrar els tallers infantils, amb elaboració de figures de xocolata, decoració de barrets de cuina, quadres de xocolata, pa artesanal i piruletes de xocolata.

El púbic adult va comptar, també, amb les seves activitats. Al matí els assistents van poder gaudir d’un maridatge de vi i xocolata a càrrec de Wine Palace, un show cooking d’elaboració de pa i pizza sense gluten per Jordi Casas de Mamicasas i un tast de llet vegetals a càrrec de Bioxef i Pol Cabanas. I a la tarda una demostració de cuina de dolços del món a càrrec de la pastisseria Obrador Noel de Sarrià de Ter. Cal destacar, també, la presència de l’Associació de Celíacs de Catalunya – Delegació de Girona amb un punt d’informació.

La fira va coincidir amb la Mostra d’espectacles Familiars i de Petit Format de Sant Gregori, que va permetre poder gaudir de diversos espectacles familiars al llarg de tot el dia. També vam gaudir del trenet turístic del Gironès, que durant tots la jornada va passejar els visitants pel veïnat històric de Sant Gregori.

La Fira del pa i la xocolata ens va regalar un any més una jornada plena de diversió i de bons moments per descobrir Sant Gregori i la Vall de Llémena.