Treballem per dinamitzar el comerç del nostre poble

L’objectiu principal de l’associació és aconseguir la col·laboració  dels comerços i serveis de la Vall de Llémena per dinamitzar conjuntament el nostre territori, defensar  la petita empresa local, promocionar l’entorn i impulsar el consum en els comerços de la vall.

Presentació de l’Associació

Benvinguts a l’aparador de Sant Gregori i de la Vall de Llémena, un espai on descobrir aquelles petites peces que formen part del nostre dia a dia i que són possibles gràcies a l’entorn en el que vivim i a les persones que hi treballen.

Al cap i a la fi, què vol dir viure bé?… relaxar-se a la terrassa d’un cafè mentre els nens juguen a plaça?, trepitjar la natura a tocar de casa?, recordar la cuina de l’àvia en aquell restaurant de tota la vida?, gaudir d’una bona estona al teatre del poble?…

En aquests petits moments de cada dia que, són fruit del paisatge, dels serveis i dels equipaments que trobem al nostre entorn, hi participa també el comerç local, oferint proximitat, qualitat, tradició, tracte personal i, sobretot, donant vida als nostres pobles.

Amb l’ànim de posar en valor el paper que juga el comerç local en el nostre dia a dia, i contribuir a la dinamització d’aquest territori, l’any 2006 va néixer l’Associació de comerciants Sant Gregori-Vall de Llémena, com una entitat sense ànim de lucre que agrupa aquelles botigues, restaurants, tallers i professionals que treballen per potenciar els valors del comerç local, així com el nostre entorn natural i cultural com a peces essencials pel viure bé a la Vall de Llémena.

 

Eduard Vidal i Juventench
President

Tens una idea?, comparteix-la amb nosaltres.

La Junta

Junts fem més. Uneix-te!

Avantatges de ser associat

Què fem plegats?

Enfortir la cooperació del petit teixit comercial i empresarial.
Promocionar els seus membres i la Vall de Llémena.
Representar i defensar els interessos empresarials dels seus socis davant l’administració local.

Campanyes d’animació comercial i fires

L’associació de comerciants participa de la vida del poble amb l’organització d’esdeveniments i activitats culturals que donen a conèixer la vall de Llémena i contribueixen a la dinamització comercial: fira del pa i la xocolata, col·laboració amb la festa major, tertúlies amb els comerciants, sortejos i concursos a les botigues, animació nadalenca.

Campanyes de comunicació i promoció

Tots els establiments associats es promocionen a través de campanyes promocionals que varien cada any: calendaris, guies professionals, bosses reutilitzables, merchandising, vals promocionals.

Què oferim?

Publicitat a la pantalla de benvinguda.
Podràs disposar de la inserció d’un anunci gratuït del teu establiment a la pantalla lluminosa de benvinguda del municipi de Sant Gregori.

Presència a la web

Comptaràs amb una fitxa descriptiva i de contacte de la teva activitat per poder augmentar la teva presència online.

Descomptes a Ràdio Sant Gregori

Si voleu fer una falca a ràdio Sant Gregori gaudireu de descomptes per ser de l’associació.

Formació

Cursos gratuïts organitzats per l’Associació i descomptes o gratuïtat en formacions organitzades pels ajuntaments de la Vall de Llémena: aparadorisme, manipulació d’aliments, fiscalitat…

Espai per a promocions i butlletí electrònic de difusió

Al teu espai web disposaràs d’un apartat per poder anunciar les promocions que facis al teu establiment. Des de l’Associació editarem un butlletí electrònic per difondre electrònicament aquestes promocions a tota la nostra xarxa de contactes.

Altres serveis

* Enviament d’informació actualitzada sobre ajudes, canvis normatius, fiscalitat, etc.
* Suport en la gestió de subvencions per a empreses o altres tràmits amb l’administració.
* Borsa de treball. Si necessites trobar personal et podem ajudar a trobar la persona que necessites.

Vols associar-te?

Si esteu interessats en ser membre de l’associació ompliu el següent formulari
ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la vostra sol·licitud.

Poden ser membres de l’Associació totes aquelles empreses i treballadors autònoms dels sectors comerç i serveis que realitzin la seva activitat a la vall de Llémena.

Població activa aprox.

Associats

Proximitat en km. de la capital.

Millora al 100% amb el client.

Opinions destacades