© viurebe.cat

BARRI ANTIC

© Miquel Bohigas

CASAL MARGARIT

© xaviergirones.eu

SANT ESTEVE DE LLÉMENA

© Miquel Bohigas

POSTA DE SOL

© Miquel Bohigas

CAMINS DE LA VALL

La vall de Llémena

Estem a la Vall de Llémena, terra de remences i en un dels entorns naturals més ben conservats de la zona de Girona, a cavall del Gironès i la Garrotxa.

Alimentada per les aigües de la riera de Llémena, la vall s’estén pels municipis de Sant Gregori, Canet d’Adri, Sant Martí de Llémena i Sant Aniol de Finestres.

Un entorn esquitxat de petits pobles i masos, envoltats de camps de conreu, boscos i cingles que esdevenen l’escenari ideal per descobrir a través de la seva xarxa de camins, ja sigui a peu, a cavall o amb bicicleta, un paisatge dibuixat per ermites, esglésies romàniques, santuaris, així com molins, masos fortificats i jaciments arqueològics envoltats d’amagatalls naturals just a tocar de Girona.

Us animem a recórrer la Vall per l’antic camí ral que travessa aquest territori des de Sant Gregori fins a Sant Aniol, descobriu el volcà del Puig d’Adri o el de la Banya del Boc, pugeu fins al cim de Rocacorba, Sant Grau o Finestres i al baixar atureu-vos a gaudir del saber fer de la cuina tradicional, amb plats típics com els “platillos”, els estofats, la carn de perol, els embotits, els cargols i la carn a la brasa.

A tan sols 7km de la capital de Girona, la vall de llémena esdevé un espai idoni per gaudir d’una gran diversitat de propostes lúdiques, culturals, esportives i gastronòmiques per a tots els públics.

Rutes senderisme

Rutes BTT

Hípica

Activitats d’aigua

Allotjaments

Restaurants

La Vall de Llémena

A un pas…

Zones d’interés